Изберете страница

Слънцезащитни продукти

ЕКО НОВА – официален дистрибутор на продуктите с марка КАМАКС, предлага широка гама от изделия с гарантирано качество на конкурентни цени, изработени в кратки срокове, съобразно индивидуалните предпочитания на всеки клиент. Подходящият избор на слънцезащитни продукти осигурява функционалност и стил за Вашия дом, офис или търговска площ.

Разгледай каталога ни тук:

ВЪТРЕШНИ ЩОРИ

Вътрешните щори са важна част от дизайна на съвременния дом и офис. Те са елегантно и стилно решение за постигане на комфорт и уединение, като допълват и открояват всеки интериор. Характеризират се с висока степен на слънцезащита, компактност, функционалност, практичност, устойчивост и лесна поддръжка. ЕКО НОВА предлага многообразие от модели, форми и цветове на хоризонтални алуминиеви и дървени щори, руло и ден и нощ щори, плисе и дует щори, римски и вертикални щори. Всеки модел има свои уникални характеристики, което допринася за реализиране на различни интериорни решения.  Възможността за изпълнение на вътрешни щори в нестандартни форми, както и приложението при прозорци под наклон и плъзгания, определят широкото им приложение в модерната архитектура. Разнообразието от механизми за управление ги прави подходящи за прозорци и врати с различна големина във всички помещения. Всички модели вътрешни текстилни щори се изработват от висококачествени антистатични материали в множество цветови нюанси. Осигуряват дискретна или пълна слънцезащита в зависимост от светлинните характеристики на плата и движението на щората, като най-добър ефект на затъмнение се постига с моделите от сериите BlackOut. Множеството варианти на механизми за управление при различните предлагани модели, позволяват движение на щорите в различни посоки. Задвижването може да бъде стандартно или моторизирано управление с автоматика Somfy, позволяващо позициониране на щорите от разстояние. Всички предлагани изделия се изработват индивидуално според желаните от клиента размери и изисквания, за да се гарантира перфектен монтаж.

ВЪНШНИ РОЛЕТНИ И ЛАМЕЛНИ ЩОРИ

Екстериорните тенденции следва да се съчетават с възможности за предпазване на дома от външни влияния, избор на висококачествени и здрави материали и постигане енергоефективност. За съвременните жилищни, търговски, административни и промишлени сгради ЕКО НОВА предлага разнообразие от модели – външни ролетни PVC и алуминиеви щори с широчина на ламела 39 мм или 52 мм с монтаж пред прозореца или за вграждане, както и външни ламелни хоризонтални щори C50, C80 и Z90 с възможност за монтаж към прозорец, стена или фасада. Външните ролетни и ламелни щори осигуряват регулиране на светлинния поток, надеждна защита от вятър, дъжд и сняг, намаляване на разходите за отопление и охлаждане, допълнителна сигурност и топлоизолация. Изработват се в стандартен или желан от клиента цвят по RAL. Задвижването може да е ръчно или чрез електромотор Somfy (с бутон или дистанционно управление) в зависимост от размерите на щорите и индивидуалните предпочитания на клиента. Възможно е да бъдат оборудвани с датчици (за вятър, слънце и вътрешна температура) за автоматично управление.

СЕННИЦИ И ПЕРГОЛИ

Многофункционални и практични, сенниците засенчват, осигуряват необходимият комфорт, предпазват от атмосферни влияния и придават елегантен, завършен архитектурен вид на сградите. Подходящи са за тераси, градини, заведения и витрини на търговски обекти. ЕКО НОВА предлага разнообразие от модели на сенници и перголи – с чупещо или падащо рамо, тип „балконски“, „кабрио“ или „кристал“, плъзгащи се широкоплощни сенници, с различи форми на алуминиева конструкция. Използват се висококачествени PVC и акрилни платове, които могат да бъдат съчетани с фасадата. Има възможност за ръчно задвижване чрез манивела и за управление с автоматика Somfy (с бутон или дистанционно управление). Предлагат се и допълнителни сензори за слънце, вятър и осветеност за по-голямо удобство и комфорт. Всички изделия имат гаранция за здравина и качество, осигуряващи дълъг период на експлоатация.