Изберете страница

Гаражни врати и ролетки

ГАРАЖНИ ВРАТИ И РОЛЕТКИ

Предлаганите от ЕКО НОВА гаражни врати и охранителни ролетки намират приложение за затваряне и защита на гаражи, офиси, складове, магазини и други търговски и индустриални обекти. Те са добър избор, който осигурява сигурност, съчетана с лесно обслужване. Вратите от този тип са в няколко разновидности и конфигурации в зависимост от  индивидуалните предпочитания на клиентите за  панел, ламел, цвят и възможности за задвижване – ръчно или автоматизирано -с бутон или дистанционно управление. Всяка от предлаганите врати е изработена от висококачествени материали, гарантиращи тяхната сигурност и дълъг експлоатационен живот.

Секционните гаражни врати се отличават с модерен дизайн, отлични термоизолационни характеристики и разнообразие от модели и цветове. Устойчиви са на всякакви външни атмосферни влияния и осигуряват уютна среда в помещението. Термопанелите са с дебелина 40 мм, изолирани с полиуретанова пяна, неподатливи на корозия и ръжда, с устойчив цвят по цялата повърхност на панела. Предлага се възможност за изработка на секционни гаражни врати до 18 км.м, вграждане на проходна врата и избор на цвят – бял, антрацит, златен дъб, орех или боядисване по RAL.

Ролетните гаражни врати имат високи шумо и топлоизолационни показатели, движат се тихо и лесно и се предлагат в много цветови варианти. Изработват се от алуминиеви ламели с височина 77 мм и дебелина 19 мм с полиуретанов пълнеж, като общата площ на вратата може да е до 16 кв.м. Охранителните ролетки са добър избор за витрини на магазини или за помещения, където се изисква поток от вентилация или светлина. Предлагат се във вариант тип „оплетка“ или с перфорирани ламели (с едра и ситна перфорация) в цвят по RAL. Изделията са компактни – ламелите се прибират в горната част на щората и заемат минимално пространство.